Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

Le MakeObs. Stället finns ej kvar.


På Studentgatan bjuder Le Make in till ett unikt koncept. Här är mode och trend i fokus. Kläder, väskor, skor, smycken och även en del inredningsprylar. Här kan du till och med få håret fixat. Känslan inne på Le Make är varm och personlig.


På Le Make kan du få den där lilla extra hjälpen med att finna dig själv och blomstra ut i ditt rätta jag. Vill du finna kvinnan i dig? Då har du kommit rätt. På Le Make hjälper man mer än gärna till att plocka fram det kvinnliga och sexiga i varje person. Här blir man sedd och den trendduktiga personalen är lyhörd och vill alltid ge dig som kund det där lilla extra. Besöken blir ofta väldigt personliga tack vare dem. Om man vill finns möjligheten att boka in personlig service.


Ambitionen är att skapa en plats där du kan känna dig som hemma och det har Le Make verkligen lyckats med. De har lyckats med att skapa en personlig atmosfär, trots att hela konceptet är så stort och omfattande. Här kan du få håret fixat av Le Makes erfarna frisörer samtidigt som man gärna hjälper dig att hitta såväl vardagens som festens outfit. Därefter kan du lugnt ta dig genom hela det fantastiska hem- och inredningssortimentet.


I klädväg finns varumärken som Vanessa Bruno, Mauro Grifoni, Forte Forte, Ash, Seven, Marc by Marc Jacobs och Rodebjer representerade. På smyckesfronten representeras exempelvis Good Charma och Kumkum Smycken. Här finner man även inredningsdetaljer från bland annat Day Home och Tine K Home. Dessa varumärken skapar sedan en helhet där alla står för kvalitet och hög formkänsla. I frisörsalongen använder man produkter från Redken.


Ut och shoppa?

Shopping Vill du hitta nya butiker eller kanske bara fräscha upp minnet lite? Låt dig inspireras med Whatsups shoppingguide!

 Läs mer »

Hitta inspirerande inredningsbutiker med Falken

Shopping Ute efter exklusiv inredning, snygga prylar till hemmet, nytt kök eller kanske möbler till uteplatsen? Falken hjälper dig som vanligt att hitta de allra bästa butikerna för dig.

 Läs mer »

Letar du efter en bra frisör?

Frisör Med Falken hittar du enkelt en bra frisör. Du kan läsa om frisörer, se bilder på många av salongerna och mycket mer.

 Läs mer »

Mats Carlsson

Modeblogg Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

 Läs mer »

Inredning: Stocklounge

Blogg Här får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

 Läs mer »

Livsstil: Aenigma

Blogg Aenigma är en blogg om och med kreativitet. I Kajsas värld är det ett högt tempo mellan jobbet som frilansjournalist och illustratör, eventarbetare, modeassistent och då och då jobb i en liten klädbutik på söder. Därimellan pluggas det mode, skapas DIY för både eget bruk, andras och hennes egen serie i en tidning. När tiden finns spenderas den i länder så långt bort som möjligt.

 Läs mer »

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS WhatsupMalmö på Twitter WhatsupMalmö på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi