Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

Restaurang HaiPå Restaurang Hai liknar sushin små konstverk. Såväl färgsprakande som välsmakande har de välkomponerade godbitarna satt restaurangen på Malmös sushikarta.


Från Restaurang Hai kommer den ena välkomponerade sushikombinationen efter den andra ut ur sushibaren. När de skickligt gjorda sushibitarna avlöser varandra kan de närmast beskrivas som små konstverk. Full med färg och kreativitet ger den nytänkande sushimenyn utan tvekan restaurangen en hög placering på Malmös sushikarta. Och sushin kommer faktiskt i oändliga kombinationer; sushi i skål, sushi på rå fisk, sushi i strut, nigiri, ura maki och matsuri maki för att nämna några. Men restaurangen serverar även grillade spett med smakkombinationer som är lika kreativa som de är välsmakande, klassiska japanska huvudrätter, smårätter och soppor.


Lokalen är vackert inredd i en stil som andas såväl japansk stilrenhet som modernism. Hit kommer du för att äta en god lunch eller en middag tillsammans med goda vänner. Sitter du i sushibaren kan du se på när de skickliga kockarna komponerar sushin med stor hantverksskicklighet. Restaurangen har också en trevlig uteservering där du har utsikt över mysiga Davidhallstorg.Äta ute ikväll?

Restaurang Italienskt i city, en fransk mellanklass-restaurang eller asiatiska lunchrestauranger nära dig. Vad du än är ute efter hittar du det med Falken!

 Läs mer »

Letar du efter en bar?

Bar Letar du en bar som passar dig? Kanske en som serverar bra cocktails? Eller en pub? Eller något nära bara? Falken hjälper dig!

 Läs mer »

Hitta trevliga caféer

Café Stan är full av trevliga caféer. Bagerier, espressobarer, arbetsvänliga caféer, caféer med trådlösa nätverk och mycket mer. Falken hjälper dig att hitta caféer som passar dig.

 Läs mer »

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS WhatsupMalmö på Twitter WhatsupMalmö på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi