Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Annons

iPhone

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

Skeppsbron2 Tapas, Grill & Vinbar

Skeppsbron2 Tapas, Grill & VinbarConciergen säger– Kombinerar tradition med innovation.
– Restaurangkoncept med lyxig känsla.
– Miljö med utsikt över kanalen.
– Internationell atmosfär.
På fantastiska Skeppsbron2 kombineras klassiska traditioner med moderna innovationer. Områdets närhet till havet och city skapar svårslagna förutsättningar för ett ställe som detta.


Här han man utvecklat ett restaurangkoncept med lyxig känsla där tankarna går till ett citybrasserie i en klassik atmosfär som andas internationellt. Den trevliga miljön med utsikt över kanalen blir en bra plats att avnjuta en affärslunch eller privat middag på. Luncherna går i den nya svenska lite lättare husmanskostens tecken medan det under kvällstid serveras mat från ett mer internationellt kök. Vid sidan av den vanliga menyn finns härliga tapas att välja mellan. Kockarna har lång erfarenhet och vet hur man kombinerar tradition med innovation, för att komponera vällagade gedigna rätter som passar allas våra smaklökar. Likaså serveringspersonalen har lång erfarenhet och några i teamet har jobbat här i över 15 år.


Rätternas råvaror varierar efter säsong och därtill menyn. Sommartid kan du slå dig ner på den stora uteserveringen även den med samma utsikt, njuta av ett noggrant utvalt vin eller ett glas champagne och koppla av i en trevlig atmosfär. Både vin- och drinklistan är mycket genomtänkta och omfattande. På helgkvällarna byts den avslappande hänget i baren ut mot nattklubb (åldersgräns 26+) där man bjuder på bred blandning, både vad det gäller målgrupp och musikgenre.

Bilder på Skeppsbron2 Tapas, Grill & Vinbar

Skeppsbron2 Tapas, Grill & VinbarSkeppsbron2 Tapas, Grill & VinbarSkeppsbron2 Tapas, Grill & VinbarSkeppsbron2 Tapas, Grill & Vinbar
Skeppsbron2 Tapas, Grill & VinbarSkeppsbron2 Tapas, Grill & VinbarSkeppsbron2 Tapas, Grill & Vinbar 

Så här tycker pressen

4/6 - Nöjesguiden 2011-06-03

"Restaurangen har bytt koncept, och fått en ny kock i Mikael Tärde som tidigare var på Atmosfär. Och det känns som om priserna har gått ner och kvaliteten på maten gått upp, en lyckad kombo!"


Äta ute ikväll?

Restaurang Italienskt i city, en fransk mellanklass-restaurang eller asiatiska lunchrestauranger nära dig. Vad du än är ute efter hittar du det med Falken!

 Läs mer »

Letar du efter en bar?

Bar Letar du en bar som passar dig? Kanske en som serverar bra cocktails? Eller en pub? Eller något nära bara? Falken hjälper dig!

 Läs mer »

Hitta trevliga caféer

Café Stan är full av trevliga caféer. Bagerier, espressobarer, arbetsvänliga caféer, caféer med trådlösa nätverk och mycket mer. Falken hjälper dig att hitta caféer som passar dig.

 Läs mer »

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS WhatsupMalmö på Twitter WhatsupMalmö på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi