ST-JAKOBS-STENUGNSBAGERI St. Jakobs Stenugnsbageri » Café/Specialistbutik i Malmö » WhatsupMalmö

Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

St. Jakobs Stenugnsbageri

St. Jakobs StenugnsbageriConciergen säger- Sagolikt stenugnsbakat bröd.
- Himmelska bakverk.
- Hemtrevligt café.
- Trevlig personal.
St. Jakobs Stenugnsbageri är ett riktigt favoritbageri i Lund med tillhörande café. Här bakas brödet på genuina råvaror och gräddas sedan med kärlek.


I Lund köar människor för att köpa St. Jakobs Stenugnsbakade bröd. Det blir limpor, bullar, bröd med frön på, utan frön och bröd i alla tänkbara och otänkbara former. Det som kännetecknar bageriets bröd är att det bakas i stenugn. Fast egentligen är det inte riktigt så enkelt. Det är kombinationen av genuina råvaror, stor omtanke och massor av fantasi som resulterar i det fantastiskt goda brödet. Att det bakas i stenugn gör det såklart extra speciellt.


För att komplettera det stenugnsbakade brödet och de hemgjorda bakverken är bageriets café inrett i en stil som är både hemtrevlig och charmig. Vackert porslin, rustika inredningsdetaljer, tända ljus och puffiga kuddar gör att caféet får sin egen själ. Hit kommer du för att sitta länge, känna doften av nybakat bröd eller dricka en kopp rykande färskt kaffe.


Kommer du tidigt på morgonen kan du prata bröd med personalen, få ovärderliga tips och kanske få ta del av hemligheterna bakom det fantastiska brödet. Kommer du ett par timmar senare får du vara beredd på att trängas med andra frukostsugna lundabor. Men det är faktiskt inte så farligt. Inne på bageriet är det trevlig stämning, det luktar gott och brödet är helt klart värt att vänta på.

Bilder på St. Jakobs Stenugnsbageri

St. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs Stenugnsbageri
St. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs Stenugnsbageri
St. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs Stenugnsbageri
St. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs StenugnsbageriSt. Jakobs Stenugnsbageri
Foto: Fredrik Rollman - WhatsupMalmö.se

Äta ute ikväll?

Restaurang Italienskt i city, en fransk mellanklass-restaurang eller asiatiska lunchrestauranger nära dig. Vad du än är ute efter hittar du det med Falken!

 Läs mer »

Letar du efter en bar?

Bar Letar du en bar som passar dig? Kanske en som serverar bra cocktails? Eller en pub? Eller något nära bara? Falken hjälper dig!

 Läs mer »

Hitta trevliga caféer

Café Stan är full av trevliga caféer. Bagerier, espressobarer, arbetsvänliga caféer, caféer med trådlösa nätverk och mycket mer. Falken hjälper dig att hitta caféer som passar dig.

 Läs mer »

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS WhatsupMalmö på Twitter WhatsupMalmö på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi