Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

TopknotÄr du risig i håret? Lite hängig? Bakis? Har du för mycket att göra? Eller för lite? Har du en allmänt dålig dag? Skoskav? Huvudvärk? Ingenting kan så lätta upp ett moloket sinne som ett besök på Topknot.


Det är sällan man som kund vågar ge fria händer till sin frisör, men så är fallet vad gäller salongen på Järnvägsgatan 25. Oavsett om det är Liselott, Madelén, Josefine, Hanna eller Elin som håller i saxen, kan du som kund känna dig säker på att du är i trygga händer. Och tro inte att bara kvinnor är välkomna, här vurmar man starkt även för männen som fortfarande är dåliga på att unna sig lyxiga frisörbehandlingar. På Topknot får man alltid intrycket att frisörerna har all tid i världen, bara för dig. Varje behandling inleds med en konsultation där du får bolla idéer och berätta om dina önskemål. Många frisörer kan göra snygga frisyrer, men som inte passar till personen. På Topknot ser man helheten. I klippningen, som kostar från runt fyra hundra kronor, ingår alltid schamponering, tork och styling, och inte minst en rakt igenom ljuvlig hårbottenmassage.


Inredningen går i stilrena tecken. Spännande detaljer, som snygga spottar och lampor, originella frisörstolar i vitt skinn kombinerat med armstöd i plexiglas och mycket kromade material för tankarna till en lyxigare variant av ett industriellt Berlin. På hyllorna samsas kvalitetsmärken som Kevin Murphy, Evo, American Crew och GHD. Produkterna är smakfullt arrangerade snarare än överbelamrat uppradade, vilket närmast påminner om vackra, lagrade viner i en vinkällare. Stilfullt, elegant och tilltalande för alla sinnen.


Råkar du ha barn - och i synnerhet entusiastiska sådana - kan ett besök på Topknot mycket väl bli något av en aha-upplevelse. Här blir din energiska son eller rastlösa dotter klippt i en rolig racingbil-stol, och som förälder kan du även koppla av under din egen behandling. Medan du blir omhändertagen får barnen chans att släppa loss sin kreativitet med ritblock och kritor, eller kanske se en rolig film. Det här är ett alldeles för sällsynt moment hos ambitiösa frisörer nuförtiden.


Ut och shoppa?

Shopping Vill du hitta nya butiker eller kanske bara fräscha upp minnet lite? Låt dig inspireras med Whatsups shoppingguide!

 Läs mer »

Hitta inspirerande inredningsbutiker med Falken

Shopping Ute efter exklusiv inredning, snygga prylar till hemmet, nytt kök eller kanske möbler till uteplatsen? Falken hjälper dig som vanligt att hitta de allra bästa butikerna för dig.

 Läs mer »

Letar du efter en bra frisör?

Frisör Med Falken hittar du enkelt en bra frisör. Du kan läsa om frisörer, se bilder på många av salongerna och mycket mer.

 Läs mer »

Mats Carlsson

Modeblogg Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

 Läs mer »

Inredning: Stocklounge

Blogg Här får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

 Läs mer »

Livsstil: Aenigma

Blogg Aenigma är en blogg om och med kreativitet. I Kajsas värld är det ett högt tempo mellan jobbet som frilansjournalist och illustratör, eventarbetare, modeassistent och då och då jobb i en liten klädbutik på söder. Därimellan pluggas det mode, skapas DIY för både eget bruk, andras och hennes egen serie i en tidning. När tiden finns spenderas den i länder så långt bort som möjligt.

 Läs mer »

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS WhatsupMalmö på Twitter WhatsupMalmö på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi