Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Annons

iPhone

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Nicklas Jungstedt

Nicklas är skribent, tvångsironiker och dj på Café Opera i Stockholm. Bloggen vann titeln Årets nöjesblogg redan 2006.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

Johanna - 6 apr -14 16:00
Nej frisörer tar det ofta alldeles för lättvindigt hur en klippning kan påverka en människa. En bra klippning kan man vara nöjd med och blir enkel att styla. En dålig klippning blir många suckar och svår att styla. När man ändå betalar mellan 300- 800 kr för en timmes ompyssling tycker jag att man skall ha sin frisörs fulla uppmärksamhet, en frisör som vill en väl och som sätter sig in i kundens situation ( utsatthet och önskan om ett bra resultat) och som gör sitt jobb på riktigt. Inte bara en kund innan nästa kund och tre kunder till innan stängning. En frisör som verkligen vill att kunden skall känna sig fin och nöjd.

Läs hela inlägget
Anonym - 3 apr -14 23:37
Forts just på denna sidan ! Whatsup borde oxo ha mer koll på vad som skrivs och säg till att det är en seriös sida och inte för barn lek !

Läs hela inlägget
Anonym - 3 apr -14 23:34
Jag tycker att ni på cutndry borde marknadsföra er på ett annat sätt än att sitta och skriva beröma er själva! Tycker ni att folk e så dumma att de skulle tro att alla dra kunder ger er omdöme just på denna

Läs hela inlägget

Hollandia

Café, Södra Förstadsgatan 8

Besviken pappa - 29 mar -14 22:11
Välkomnar inte barnvagn :-(

Läs hela inlägget

Big Apple

Butik, Södra Tullgatan 3

Supertramp - 29 mar -14 13:46
Har ni Eminem t-shirts?

Läs hela inlägget

Skult Lilla Fiskaregatan

Frisör, Lilla Fiskaregatan 5

mai - 27 mar -14 17:14
Ja, nu har jag läst kommentar på www.rejta.se och det blir heller inte Skult på Fiskargatan i Lund!

Om frisörer inte kan färga eller klippa måste de då försätta med utbildningen- utbilodningen måste alldrig slutta... det gör vi alla andra också! Och tänk engång SKULT har egen skolan...oj oj oj. ägarne skulla ta och åka rundt och kolla vad där rörer sig i deras salonger.

Läs hela inlägget

Larsson & Lange Lund

Frisör, V. Mårtensgatan 12

mai - 27 mar -14 16:53
Också jätte, jätte besviken med båda färgen och klippningen och jag ha haft bilder och min egen hårfärgen från en annan frisör från tidigare (i mitt hår).

Många ursäktar, nu skulla jag också tänka på hennes känslor fordi hon blev förnärmat, men vad med kundens tid/pengar/hår/känslor/resurser att hitta ny frisör att reda på hennes fel nu?

Ja, kritiken uppfatades som personligt angrepp från hendes sid!!!
Jag betalar för en service/kunskap/.. inte hennes 'gullig' personlighet.
Jag så självklart inte så mycket prof-beteende.

Salongen är inte alls som på bilderna.
Jag varken upplevade eller så kvalitet och top-stylist nivå här. Inte alls som Larssonlange skrevar själv om deres Salong.
Jätte besviken, kännes SÅ lurat av deras marketing om salongernas nivå!

Läs hela inlägget

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

marie - 27 mar -14 16:30
De frisörer förstår inte konsekvenser av deras handlinger! Kvinnor's hår betyder allt för kvinnor. Det tager tid att hitta rätt frisör och det är en KÄMPE tillidssak. Så att de kan göra så dårligt ett job och bara åkar fritt utan att de lärar från eller bara betala/ får deras kompisar att skriva goda anmäldelser... are you kidding me? är du frisör eller inte. Ha liten självrespekt!

Läs hela inlägget

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

mai - 27 mar -14 16:24
Tack Mia, super bra att du advarar oss! J
ag vill aldrig gå till Elaine från Rydberg och Co. för jag tror på dig kanske simpelt.
Min upplevelse var likadan i Lund hos LarssonLange.

Jag kan heller inte förstå, hur många dårliga frisörer der finns också i Skåne- särskilt dom med många års 'erfarenheter' eller som jobbar på såkalda 'bästa salonger' här ifölge skribenten! What makes him/you so sure pal? Vi har varit därute som kvinnor. De skulla skämtes och starta på utbildningen och kurser igen igen...

Läs hela inlägget
Johanna - 27 mar -14 13:58
prövade på salongen i våras-13 när den öppnade och både jag och min familj har varit tjejerna trogna sedan dess! ett stort plus är deras online bokning :)

/Johanna på österLäs hela inlägget

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

Mia - 26 mar -14 11:21
Väldigt missnöjd med resultatet:
Elaine, som frisören heter, lade inte slingorna på rätt sätt så min utväxt var lika tydlig innan som efter mitt besök. Slingorna fick helt fel nyans och hon dessutom brände sönder mitt hår vid ansiktet och i längderna...
Anledningen till mitt frisörbesök var att jag hade bokat en tid hos en fotograf och ville vara extrafin i håret inför fotograferingen. Jag tog till occh med ledigt från jobbet för att håret skulle vara perfekt.
Det var väldigt viktigt för mig att gå till en erfaren och duktig frisör och därför undersökte jag vad det fanns för utbud både i Lund i Malmö.

När jag bokade min tid hos Rydber&Co så var jag väldigt noga med att säga att jag ville ha en frisör som är duktig på att göra just slingor. Jag fick ett surt svar tillbaka om att det var endast erfarna frisörer som jobbade där och att dem inte hade några elever och att jag var krånglig…
Jag fick en tid hos Elaine som har jobbat som frisör i över 10 år och har även tidigare varit lärare på en frisörskola. Det kändes som ett bra val och jag antog att jag skulle få ett reslutat som jag skulle bli nöjd med.
För att vara extra säker så tog jag med mig bilder på hur jag ville att färgen skulle bli plus bilder på hur jag absolut inte ville ha det.
Med mig hade jag 7 bilder som förklarade hur jag ville att slingorna skulle se ut samt 13 bilder på hur jag inte ville att mitt hår skulle se ut. Detta för att vara extra tydlig.

Jag förklarade även med ord att jag ville ha ljusa slingor i utväxten och inga slingor i längderna. Jag bad om att ta bort utväxten och inte göra den så tydlig. Vi tittade på bilderna och jag förklarade för Elaine vilken nyans och bredd på slingorna som jag ville ha och hur jag ville att helheten skulle se ut. Jag var väldigt noga med att säga att hon skulle lägga slingorna endast i utväxten och absolut inte dra ut de i längderna och att jag inte ville att det skulle slita på håret.

Redan från början så upptäckte jag att Elaine drog ut slingorna i längderna och inte så som vi kom överens om (skulle läggas endast utväxten).
Hon lade in alla slingor och lämnade mig för att låta blekningen verka. Blekningen som jag hade i håret blev efter en stund pulveriserad och jag fick massa vit pulver i pannan och ögonen. När jag själv lyfte upp foliet på några av slingorna vid ansiktet så upptäckte jag att mitt hår smulades sönder. Jag fick mer eller mindre panik och började gå runt i salongen och försökte fråga Elaine om det inte var dags att börja skölja blekningen.
Hon tittade på en översta slinga och sade att det behövdes en stund till.

Det var då som jag upptäckte att min utväxt var kvar. En mörk rand som jag ville bli av med som var anledningen till att jag gick dit för att slippa ha på fotograferingen var fortfarande kvar.

När jag satt där och väntade på att Elaine skulle tvätta bort färgen var jag mer eller mindre inställd på att håret hade trillat av och att färgen skulle bli bränd och vit. Jag var i chock och jag tror att Elaine upptäckte min oro men det enda jag ville var att komma därifrån.

Mitt besök kostade mig 1300 kr och jag var inte nöjd. Jag var glad att jag hade håret kvar och att det endast håret vid ansiktet och topparna som blev brända. Resultat liknade inte någon av dem bilderna som jag hade med mig för att förklara hur jag ville ha det utan liknade en bild som jag hade med mig för att visa hur jag inte ville ha det.

Jag tycker inte att man ska behöva utsätta sig för obehag och gå tillbaka till en frisör som har gjort ett dåligt jobb. Det kanske kan vara ett alternativ när man går till en mindre erfaren frisör men att behöva göra det hos en frisör som har en lång erfarenhet att sitt yrke och ändå inte klarar av att göra en så enkel behandling som att lägga slingor i utväxten känns bara helt fel.
Jag kontaktade Elaine igen och bad om att få pengarna tillbaka för halva behandlingen men hon tyckte inte att det var något hon kunde hjälpa mig med. Hon tyckte att jag fick mina chanser att komma tillbaka och göra om det hos henne och att nu har det gått så lång tid och att jag borde ha kommit tidigare. Då tackade jag för mig och sade att jag skulle gå vidare med mitt ärende för att jag har rätt till en kompensation för hennes dåliga jobb….


Läs hela inlägget
Therese - 19 mar -14 22:23
Har gjort naglarna på cutndry och hon var superbra. Men när jag klippte mig hos frisören på salongen blev det inte alls bra. Sa till direkt att jag inte var nöjd och att hon klippt helt annorlunda än jag sa att jag ville ha. Då blev hon sur att skyllde på mig. Synd för nageltjejen var superduktig men jag vill inte gå tillbaka dit pga frisören.

Läs hela inlägget

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

Oliver - 18 mar -14 14:33
Jag klippte mig på Rydbergs redan som 5åring , sedan ett långt uppehåll när man flyttade till 25 , nu är man tillbaka sedan 6år & alltid lika trevlig och komma in där , tycker inte man kommer till en frisör med otvättad .. men nu är jag iofs man , så lättare för oss att tvätta det varje dag och det torkar inom 30min & slipper föna och borsta ut =)

Läs hela inlägget

Café Njutbar

Café/Specialistbutik, Stora Nygatan 23

Anonym - 14 mar -14 22:53
De bakar dock brödet själva! Älskar att de har öppet fredag kvällar nu för tiden.. Maten och personalen är fantastiska:)

Läs hela inlägget
Emelie - 14 mar -14 14:50
Besökte efter rekommendation cutndry i Malmö vid caroli city! Måste säga att jag gick därifrån väldigt nöjd med både naglar och hår! Har äntligen hittat en mysig och välkomnande salong med bra öppettider för oss som jobbar lite senare kvällar!

Läs hela inlägget
WhatsupMalmö.se - 13 mar -14 15:51
Ni som vill hålla på och larva er om era egna salonger och konkurrenters: Sluta med det är ni snälla.

Mvh
WhatsupMalmö.se

Läs hela inlägget

Thomas Sabo

Butik, Baltzarsgatan 32

Conny - 12 mar -14 10:46
Ingen vidare service, hade oturen att köpa fel längd på halsbandet gick ej att få mellanskillnad i pengar. Mycket dåligt bemötande från ansvarig då jag klagade

Läs hela inlägget

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

Maria/Lotta - 10 mar -14 12:21
Jag har gått till Rydbergs i många år och det är alltid lika roligt att komma dit. Trevliga, service minded och väldigt duktiga!

Läs hela inlägget

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

Caroline - 6 mar -14 08:22
Jag klippte mig här vilket kostade 420 kr. Klippningen blev ok men vad dom är dålig service är att jag inte ens fick håret tvättat. Det var inte nytvättat när jag kom dit vilket jag sa till frisören. Istället slängdes jag tillbaka 15 år till när jag var 10 och känslan av att få sprayat vatten på håret från en flaska som man gjorde förr, sedan klippte frisörskan. För 420 kr tycker jag att salongen iaf kan anstränga sig lite och ge en en lite härligare upplevelse än en spraydusch i huvudet och sedan tack och hej. Jag kände mig som en kund som bara skulle in och ut. Frisörskan hade en annan kund som satt sen innan mig med färg eller dylikt i håret medan jag klipptes. Det blir inget återbesök.

Läs hela inlägget
Emma - 21 feb -14 17:59
Om jag är tjej med kort hår och vill ha ännu kortare hår tycker jag att det känns sjukt löjligt med könsuppdelade priser. Min pojkvän har mer och längre hår än jag men jag ska ändå betala mer? Har någon tips på en frisör som är bra på korta frisyrer och struntar i vilket kön som kunden har?

Läs hela inlägget
Marie - 18 feb -14 03:34
Bra priser ligger på 350kr inkl tvätt och style att frisören klipper på ett proffsigt sätt, blev rekommenderad och jag blev så nöjd att jag vill dela med mig! Tack Maja!

Läs hela inlägget
Marie - 18 feb -14 03:29
Kolla denna salongen fräch mysig salong!

Läs hela inlägget

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

Joel - 3 feb -14 11:27
Är mycket nöjd sedan många år tillbaka!

Läs hela inlägget

Bianchi Café & Cycles

Butik/Café/Restaurang, Östergatan 12

Irit Arlinsky - 31 jan -14 17:21
Hej jag var där och åt en otroligt god lunchbuffé
Rekomenderar varmt! Specielt dessa kalla vinter dagar!
En mycket härlig atmosfär med dofter av de italenska maten
Och härliga musiken!

Läs hela inlägget

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

Frederick - 10 jan -14 14:52
Har också gått hit i flera år hos Peter.
Jag är mycket nöjd ;0)

Läs hela inlägget

Rydberg & Co

Frisör, Per Weijersgatan 7

Viktoria - 9 jan -14 16:53
Här har min man och jag klippt oss till och från i 20 år. Fantastiskt duktiga frisörer och goa människor innanför dörren, klart bästa om du frågar mig!

Läs hela inlägget

NR19+

Butik, Baltzargatan 32

Matilda - 8 jan -14 19:52
Har de någon hemsida/instagramkonto?

Läs hela inlägget

Sneakersnstuff

Butik, Davidhallsgatan 19

Anonym - 5 jan -14 16:58
Är det öppet imorgon (undrar för att det är rödag imorgon

Läs hela inlägget

Eriksson & Robach

Frisör, Hjulhamnsgatan 6

Isaq - 5 jan -14 06:21
Har ni erfarenhet med att klippa kruligt hår ?

Läs hela inlägget

By Malene Birger

Butik, Baltzarsgatan 30

Kristian - 4 jan -14 14:06
Bästa personal i stan !

Läs hela inlägget
 
[12 3 4 5 6 7 8 9 ..10
Nästa

Al Pitcher på Tangopalatset

Kultur I höst drar landets största internationella komiker, Al Pitcher, på Sverigeturné...

 Läs mer »

Schyffert och Lindström till Malmö med succén Ägd

Kultur I höst drar Fredrik Lindström och Henrik Schyffert på turné med publiksuccé...

 Läs mer »

Politiska komikern Maz Jobrani till Sverige i maj 2014

Kultur Maz Jobrani är en av världens största politiska komiker. Han skärskådar g...

 Läs mer »

Marika Carlsson är tillbaka med föreställningen En negers uppväxt

Kultur Marika Carlssons föreställning En negers uppväxt är mer aktuell än nå...

 Läs mer »

Pilsner Urquell firar 171 år – erbjuder konsumenter färsk öl direkt från Plzen

Äta ute Under Stockholm Beer & Whisky Festival har Pilsner Urquells stora tunna som rymmer 2700 liter...

 Läs mer »

Labyrint, Dani M och King Fari Band

Konsert Årets tyngsta Reggaekväll bjuder på tre av de hetaste banden inom genren just nu. D...

 Läs mer »

 John Henric öppnar flaggskeppsbutik

Livsstil Den 19 september öppnar det sofistikerade och väldressade märket John Henric öpp...

 Läs mer »

Din guide till stans bästa museer

Kultur Chokladmuseum, konstmuseum, teknikmuseum, fotomuseum, stans minsta museum och museum med halvfä...

 Läs mer »

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS WhatsupMalmö på Twitter WhatsupMalmö på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi