Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

F.O.O.L. + Antichrist på Babel

F.O.O.L. + Antichrist på Babel

Konsert Det går inte att ignorera intresset som med explosionsartad fart de senaste åren ökat för det som kallas för elektronisk dansmusik och klubbkultur, eller det faktum att artisterna inom berörda genrer slagit in sig på riktigt i mainstreamfåran. De som lyckats allra bäst är de som hittat sin alldeles egna nisch i den elektroniska djungeln, och dessa artister är oftast även de som lyckas piska upp kravallstämning på sina spelningar. I mars spelar F.O.O.L och Antichrist på Babel i Malmö.


Två av dagens främsta inom nämnde gruppering är F.O.O.L från Eskilstuna och Antichrist från Fredrikstad, som bägge två gillar sin bas lite smutsig, sina dansgolv överfulla och sina danstakter pulserande i takt med väggarnas ofrivilliga rörelse. I samarbete med Art Of Noize, Sympa Music och Rockfoto kommer två av Skandinaviens främsta electro-akter till Babel 2 mars 2012 för en helkväll i basens tecken.


Babel | 80:- (23-00); 100:- (00-03) | 18 år | babelmalmo.se  | facebook.com


Labyrint, Dani M och King Fari Band

Konsert Årets tyngsta Reggaekväll bjuder på tre av de hetaste banden inom genren just nu. Dansa dig svettig och lycklig från tonerna av Labyrint, Dani M och King Fari Band.

Läs mer »


Konsertkalendern

Konsert Vill du få en bra överblick över Malmös kommande konserter? Kolla vår specifika konsertkalender!

 Läs mer »

Övrigt

RSS
 

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS WhatsupMalmö på Twitter WhatsupMalmö på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi