Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

Glasvegas på KB

Glasvegas på KB

Konsert Det är nästan tradition i Storbritannien att ett nytt band släpper ett debutalbum som rosar kritikerna, lockar massorna, hyllas till oändligheten men samtidigt enar hatarna. Glasvegas från Glasgow var det bandet 2008, som med sin självbetitlade skiva fick hela Europa och även delar av USA på fall omedelbart. Glasvegas spelade i Stockholm senast i maj 2011, och kommer till Sverige för fyra exklusiva spelningar i mars 2012.


Det andra albumet, och tredje släppet totalt i och med 2008 års jul-EP A Snowflake Fell (And It Felt Like A Kiss), från Glasvegas heter EUPHORIC /// HEARTBREAK \\\ och släpptes 4 april 2011. Glasvegas spelar på KB i Malmö 27 mars 2012.


27 mars – Malmö, KB

28 mars – Stockholm, Fotografiska

29 mars – Uppsala, V-Dala Nation

31 mars – Umeå, Umeå Open


Kulturbolaget | Biljettsläpp: 7 februari 2012 kl.09:00 | ticnet.se Labyrint, Dani M och King Fari Band

Konsert Årets tyngsta Reggaekväll bjuder på tre av de hetaste banden inom genren just nu. Dansa dig svettig och lycklig från tonerna av Labyrint, Dani M och King Fari Band.

Läs mer »


Konsertkalendern

Konsert Vill du få en bra överblick över Malmös kommande konserter? Kolla vår specifika konsertkalender!

 Läs mer »

Övrigt

RSS
 

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS WhatsupMalmö på Twitter WhatsupMalmö på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi